Loading...
border="0" data-original-height="500" data-original-width="500" src="https://lh3.googleusercontent.com/blogger_img_proxy/AEn0k_uH2Zq1Mzll4vQcAQzLmy2HbVTosTo8HvFmgc5iM_GX2m6juGdaKEKBAkmnH5lZznNilDqFRa8w=s0-d">
Mari cuba resepi ayam goreng garing krup krap ini. Gerenti sedap sehingga menjilat jari.
BAHAN PERAP
1 ekor ayam dipotong ikut suka
1 cawan tepung goreng ayam
1/2 cawan tepung gandum
4 sudu cili kisar(bukan cili boh ea)
BAHAN GOLEK
2 cawan tepung goreng ayam
1 cawan tepung gandum
1. Perap ayam dalam bahan perap yg dibancuh dgn air dalam 30min. Bancuhan tak pekat, tak cair.
2. Golek ayam dalam campuran tepung kering td.
3. Goreng dalam minyak yg betul2 panas.
BAHAN PERAP
1 ekor ayam dipotong ikut suka
1 cawan tepung goreng ayam
1/2 cawan tepung gandum
4 sudu cili kisar(bukan cili boh ea)
BAHAN GOLEK
2 cawan tepung goreng ayam
1 cawan tepung gandum
1. Perap ayam dalam bahan perap yg dibancuh dgn air dalam 30min. Bancuhan tak pekat, tak cair.
2. Golek ayam dalam campuran tepung kering td.
3. Goreng dalam minyak yg betul2 panas.
Loading...